Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cup-vecka på G-vallen

Idag inleder ÖSK sin inofficiella cupvecka på Grenadjärvallen. ÖSKs 14-åringar möter Rynninge i en DM-semifinal kl. 19:00. 99-orna har Bloggen ännu inte sett i aktion (så när som på Almin Masic som brukar spela med 98-orna), så det kommer att bli intressant att få se dem i aktion. Av hittillsvarande resultat i diverse serier att döma så är det här en match som ÖSK bör kunna vinna. Segraren i semifinalen kommer att få möta IK Sturehov, som väl är distriktets bästa lag i åldersklassen, i finalen.

På onsdag nästa vecka blir det dags för den äldre pojkklassen P16 att göra upp om en finalplats. Segraren matchas sedan i finalen mot Karlslunds IF HFK.

Cupveckan avslutas på torsdagen med en intressanta matchen i Svenska Cupen mellan ÖSK och Rynninges A-lag. I potten ligger ett avancemang till cupens gruppspel kommande vårvinter. En tävlingsform som genomgående fått goda vitsord när cupens omläggning utvärderats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.