Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Vinst i sexpoängsmatch

ÖSKs U19-lag tog idag en viktig seger i sexpoängsmatchen borta mot Eskilstuna City. Segersiffrorna skrevs 3-1 efter en halvtidsledning med 1-0. Målskytter för ÖSK var August Viklund, Lukman Murad och Philip Holmer.

ÖSK ställde upp sitt lag på följande sätt: Jonathan Thuresson – Philip Holmer – Carl Ekstrand-Hamrén, Anton Westerlund (k), Oscar Fardelin – Max Lindborg, Filip Albertsson, Joel Nilsson, Lukman Murad – August Viklund och Martin Springfeldt.
Ersättare var: Simon Glännestrand, Rikard Hallgren, Filip Rinne och Oskar Ålgars

Matchfakta:
34. 0-1 August Viklund
50. 0-2 Lukman Murad
76. 0-3 Philip Holmer
90. 1-3

Det rapporterades från A-lagets träning inför matchen mot GIF Sundsvall att både P-O Ljung och Alexander Axén fick lov att hoppa in då man spelade niomannafotboll med två lag. Anledningen till detta var givetvis att juniorerna för en gångs skulle inte var tillgängliga på grund av matchen i Eskilstuna.

Vi får se om det dyker upp någon mer information kring matchen så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.