Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Poäng till Söder Dam

Det blev en poäng till ÖSK Söder Dam då laget idag mötte Enskede IK på bortaplan. De två lagen är av allt att döma mycket jämna. Hemmamötet slutade 3-3 och idag blev det 2-2. Då kvitterade Ensked på övertid. Idag kvitterade ÖSKs Sophie Sörqvist på övertid.

Annars verkar man från ÖSK-håll inte riktigt nöjda över resultatet. Ett snabbt ledningsmål av Stina Gävbo i den fjärde minuten gav ÖSK ledningen, men innan halvleken var över hade Enskede hunnit med att göra sina två mål. Den andra halvleken präglades sedan av ett stort spelmässigt övertag för Söder, som dock inte förmådde att utjämna resultatet. Sossos sena kvittering gjorde dock att hemresan ändå inte blev så tung. Poänggivande sena mål brukar ju kännas rätt sköna.

Söderdamerna ligger fortfarande farligt nära nedflyttningsstrecket, men jag tycker att de verkar ha ett något starkare lag nu när hösten än vad de hade i våras då många saknades på grund av sjukdom och skador.

NA: Sent mål gav ÖSK kryss
Söder Dam: Poäng mot Enskede
Enskede IK: Kryss mot Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.