Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

BK Forward lånar Ring

Sebastian Ring (Foto: Peter Fardelin)

Sebastian Ring (Foto: Peter Fardelin)

Precis innan sommarens transferfönster stänger har ÖSK och BK Forward kommit överens om att Sebastian Ring representerar div 1-klubben under resten av säsongen. Bloggen blev lite förvånad över att se att U19-truppens lagkapten inte fanns med i truppen, när ÖSKs U19-lag mötte Eskilstuna City tidigare idag. Här har vi förmodligen förklaringen.

På sin hemsida skriver Forward, att man i första hand avser att använda sig av Ring som ytterback – en position som jag inte tycker är hans bästa. Men ÖSK har ju också envisats med att placera honom där, så de ser väl något som jag inte uppfattar.

Positivt är det hur som helt för artonåringen att få testa spel i en skarpare miljö än den som U21- och U19-matcherna kan erbjuda. Bra är det givetvis också att vi här kanske ser ett embryo till ett lite tätare samarbete mellan ÖSK och Forward. Ett sådant blir sällan lyckat om spelarna bara går åt ett och samma håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.