Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eyravallsbloggen tar ett minibreak tisdag – onsdag

Minibreak

Med start i morgon bitti tar Bloggen ett minibreak för att dressinburen leta och logga burk i trakten av Gullspång. Det blir därför tyvärr ingen bevakning av den heta JDM-matchen mellan ÖSK och Karlslund (Invigningsmatch på nya Behrn Arena tisdag kl. 19:00). Inte heller träningsmatchen mellan Örebro SK FK (P17) och PSC Academy (samma dag på Trängen kl. 16:30). Det är ju tråkigt, men man kan ändå inte se allt. Förhoppningsvis kommer bloggandet att återupptas någon timme före avspark på onsdag.

1 kommentar – kommentera

Krille

Det är lungt – har i princip inte hänt något under tiden du varit borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.