Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ungdomscuper 130802

Hyfsade resultat av många ÖSK-lag i fredagens cupmatcher.

Eskilscupen P16.
Lag 1 med två vinster spelar gruppfinal i morgon mot Ale United, som också vunnit sina två matcher.
Lag 2 har också gått bra efter en vinst och en oavgjord match. Avgörande match för fortsättningen mot Dalstorps IF.

Svennis Cup F16.
Flicklaget fick överraskande stryk i den inledande matchen. Gammelgårdens IF vann med 2-0. I dagens andra match som spelades mot Eneby IF hamnade ÖSK i ett 0-1 underläge. Sara Sandberg såg dock med två mål i andra halvlek till att ÖSK kunde vinna med 2-1.

Sverigecupen P15.
Nittioåttorna förlorade sin första match igår kväll. I dagens andra spelade laget oavgjort innan de äntligen fick till spelet i den tredje matchen. GAIS besegrades med 4-1. Detta innebär att ÖSK kommer att spela om platserna 1-16. I nästa match ställs man mot AIK, vilket är en mycket tuff lottning.

Forwardcupen P13 m.fl.
Bloggen låter de yngre lagen i Forwardcupen leva sina egna liv. Kan dock inte låta bli att nämna ÖSK 1 i klass P13. I sin första match som spelades mot Fagersta Södra IF vann laget med 18-0. Inte nog med det – i den andra matchen för dagen besegrades Ärla/Stenkvista med 20-0. I morgon gruppfinal mot Smedby/Eneby som också vunnit sina två matcher med stora siffror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.