Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Ungdomligt mot Degerfors

ÖSK kommer till spel till kvällens U21-match mot Degerfors med ett lag där ingen spelare är äldre än 18 år. A-laget spelar i morgon mot Jönköping varför inga bänkspelare är tillgängliga. På sin hemsida aviserar ÖSK att man kommer till spel med följande trupp.

Födelseår 1995.
Anton Westerlund (spetsgruppen)
Oskar Fardelin (U19)
Simon Glännestrand (U19)
Max Lindborg (U19)
August Wiklund (U19)
Sebastian Ring (spetsgruppen)
Philip Holmer (U19)
Filip Albertsson (spetsgruppen)

Födelseår 1996.
Filip Rinne (U19)
Rickard Hallgren (U19)
Carl Ekstrand Hamrén (U19)
Martin Springfeldt (U19)
Lukman Murad (spetsgruppen)

Födelseår 1997.
Mikael Loön (U17)
Joel Nilsson (U19)

Notabelt i truppen är att Simon Glännestrand är tillbaka efter ett långt sjukdomsuppehåll. För Mikael Loön är det väl första gången som han är med i de här sammanhangen. Jonathan Thruesson borde väl normalt ha stått i den här matchen, men han verkar vara indisponibel. Mellan stolparna står i hans ställe Filip Rinne. Spelare som borde vara med men inte är det är David Johansson och Stefan Hannason. Båda lär vara på jakt efter nya klubbar att representera.

Matchen spelas på Trängen och börjar kl. 18:00. Om Degerfors kommer med sitt normala U21-lag lär ÖSKarna få det svettigt. Degerfors har som bekant ett knippe före detta ÖSKare i sin trupp och flera av dem fick ingen eller lite speltid i matchen mot IFK Värnamo i förrgår. Det är alltså möjligt att åtminstonde några av Erik Nilsson, Pontus Jakobsson, Marcus Astvald och Niklas Klingberg finns med hos Degerfors. Troligast är väl att i alla fall Erik och Pontus spelar, eftersom de aldrig blev inbytta mot Värnamo.

Tillägg. Jag ser nu att Degerfors faktiskt också har en A-lagsmatch i morgon (Brage hemma). Detta innebär säkert att även de kommer att komma med ett lag som har en uttalad juniorprägel. Förmodligen någonting klubbarna kom överens om när den här matchen flyttades från tisdag till fredag.

2 kommentarer – kommentera

Ulf

Saknar Heimeryd i backlinjen -skadad?

Ficedula hypoleuca

Jag vet tyvärr inte varför Sebbe inte är med i truppen. Det är för övrigt flera spelare som borde ha varit med men som saknas. Till exempel Oskar Ålgars, Edwin Ahlnäs, David Holm och Felix Möller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.