Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elite Hotel Cup: AIK i semifinalen

ÖSK får svårast tänkbara motstånd i Elite Hotel Cups semifinal. Det står klart i kväll när slutspelsmatcherna har lottats och ÖSK fått AIK som sina motståndare. AIK har vunnit alla sina matcher i gruppspelet. De är det lag som gjort flest mål (23) samtidigt som man släppt in minst (3). I inget av de tre gruppspelsmatcherna har man gjort färre än 6 mål. Det verkar alltså som om ÖSK får använda torsdagen till att finslipa försvarsspelet ytterligare.

I den andra A-semifinalen möts överrasknngslaget Västerås SK och IFK Norrköping.

Båda matcherna spelas på fredag och avspark är kl. 16:00. När de är klara har man gott om tid att ta sig till Trängen för att se U21-matchen mellan ÖSK och Degerfors. Hemmalaget kommer av allt att döma att komma till spel med ett U19-präglat lag eftersom A-truppen har bortamatch mot JSödra dagen efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.