Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Startelvor i internmatchen

ÖSK har just twittrat ut startelvorna för dagens internmatch. Det uppskattades mycket av Bloggen som tackar för den förmämliga servicen. Det här är vad P-O Ljung & Co vill se på Grenadjärsvallen.

Startelvor

Kommentarer: För andra matchen i rad startas Nkili som högerback. Trots att Berisha tydligen inte är med och Boris spelar på centralt mittfält. Mittback bredvid Wikström blir i stället innermittfältaren Filip Albertsson från spetsgruppen som i den senaste U21-matchen spelade anfallare bredvid Christer Lipovac. Det är nästan så att man tror att Filip skall bli klubbens nästa Erlingmark.

Både Gustavsson och Pode spelar – kul.

Lukman Murad har fått ta ett steg uppåt i planen och bildar anfallspar tillsammans med Peter Samuelsson. Ett något omaka par skulle man väl kunna säga.

Lukmans plats på mittfältet tas av provspelaren William Kvist från IFK Hässleholm. Det där med Hässleholm skall dock tas med en nypa salt. Han kommer från Helsingborgs IF, men lämnade den klubben när han vid årsskiftet bara erbjöds en U-lagsplats. Han ville ha ett A-lagskontrakt. Han är 18 år och beskrivs som en offensivt lagd mittfältare. Utan tvekan en spelare som P-O Ljung har bra koll på.

Fotbolltransfers.com: William Kvist till IFK Hässleholm

David Holm (-97) finns med på bänken. Kul för målgöraren från U17-truppen. Philip Holmer (U19) verkar ligga bra till. Hoppade in som avbytande högerback i U21-matchen senast och finns nu med igen på bänken. Simon Glännestrand, som gjorde en så fin vår i U21, verkar fortfarande inte vara återställd efter sin sjukdomsperiod. I stället är det August Wiklund som sitter på bänken. Jg hade gärna sett Martin Springfeldt där också.

Saknas gör William Atashkadeh (förstås), Ilir Brisha (knä?) samt Josef Ibrahim som är på Åland hos IFK Mariehamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.