Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ryktet går: Haddad till Hammarby

På fredagsmorgonen har det börjat ryktas om att ÖSKs föredetting Andreas Haddad kan vara på väg till Hammarby. Att Bajen behöver stärka sin offensiv är helt klart – att Brommapojkarna är villiga att släppa Haddad är något mer förvånande. Han har trots allt bokförts för fem mål och två målgivande passningar hos BP, vilket innebär att han på ett eller annat sätt varit inblandad i nästen hälften av de mål som BP gjort den här säsongen (7 av 16). BP är dessutom inblandad i en tuff bottenstrid i allsvenskan och då släpper man väl inte sitt farligaste anfallsvapen.

Även sett ur BPs perspektiv är övergången något tveksam. Haddad har ju inte gjort sig känd som allsvenskans mest robusta spelare och Hammarby är knappast betjänta av en målgörare som inte kan spela på grund av återkommande skadeproblem.

Går Haddad till Hammarby lär ha få förbereda sig på minst ett och ett halvt år i Superettan. Men de betalar säkert bättre än vad BP gör.

NA: Uppgifter: Haddad till Hammarby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.