Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad till Hammarby

x-default
Morgonens rykte materaliserades snabbt till en faktisk övergång på eftermiddagen. Efter en godkänd läkarundersökning har Andreas Haddad blivit hammarbyit och dessutom redan spelklar. Räkna således med att kunna få se honom i morgondagens TV-sända match mot Örgryte. Med Haddad får Hammarby en duktig målgörare när han är spelbar. Frågan är bara om han kommer att vara skadefri.

Anledningen till att han så oväntat lämnar BP tycks vara, att det skurit sig ordentligt med klubbens sportsliga ledning, som närmast verkar glada över att ”bli av med” honom. Återstår att se hur han kan anpassa sig till förhållandena i Hammarby, som inte alltid är så enkla.

Efter fjorton omgångar ligger Hammarby rätt fast förankrade i seriens mitten. Till Falkenberg och GIF Sundsvallpå platserna 2 och 3 är det nio poäng. Till ÖSK har de tretton poäng att hämta in. Frågan är om ens en skadefri Haddad räcker till för att överbrygga de avstånden.

NA: Haddad klar för Hammarby: ”Passar inte in”
Superettanbloggen: Bara för Bajen att be en bön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.