Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly summer 2013 so far

Bloggen är nöjd med hur resultatet av arbetet under sommarens transferfönster artar sig.

Daniel Björnquists återkomst från BK Forward ger P-O Ljung ett alternativ till Patrik Haginge som högerback. Dajje är snabb, löpvillig, konditionsstark och anfallsinriktad. Previs som en ytterback skall vara i Ljungs spelsystem. Dessutom kan han täcka upp till vänster också om det skulle behövas.

Av de offensiva spelarna lämnar Alhassan Kamara och Marcus Astvald. De ersätts av de två optionsförsedda allsvenska lånespelarna Daniel Gustavsson (AIK) och Marcus Pode (Mjällby AIF). ÖSK tappar visserligen en del tyngd och genombrottskraft i offensiven med de två som lämnat, men får samtidigt in mer kompletta och tekniskt skickliga spelare som nog passar bättre in i det ÖSK som Ljung arbetar på att bygga upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.