Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Internmatch fredag

Det framskymtade tidigare, att ÖSK försökte att få fram en motståndare för en träningsmatch under sommaruppehållet. Det gick tydligen inte så bra för nu meddelar man, att laget kommer att spela en internmatch i morgon på Grenadjärvallen.

För en ÖSK-supporter blir det ju nästan intressantare än en träningsmatch eftersom det kommer att vara 22 ÖSKare på planen i stället för normala 11. Förhoppningsvis kan båda de nyinlånade spelarna vara med. Det bör väl inte vara några problem med det. Gustavsson deltog ju redan i matchen mot Husqvarna FF och Pode lär i alla fall formmässigt inte ha några problem eftersom allsvenskan är i full sving. Eftersom man bara har 21 spelare i årets A-trupp och dessutom en eller annan skada kommer säkert spelarna från elitgruppen att få en möjlighet att visa upp sig också. Samt möjligen någon från U19 också (t.ex. Carl E-H).

Avspark kl. 10:30

Internmatch

1 kommentar – kommentera

Matte

Carl EH skulle medverkat men är bortrest imorgon..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.