Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pode: Inga som helst kommentarer

Den presumtiva övergången för Marcus Pode från Mjällby AIF till ÖSK verkar vara nära förestående. I alla fall vill varken de två berörda klubbarna eller spelaren själv kommentera det transfersurr som Kristianstadsbladets artikel i lördags givit upphov till. NA har idag varit i kontakt med spelaren som alltså inte heller han vill uttala sig om saken, även om han tillstår att hans status som bänkspelare i Mjällby kan komma att förändras under det kommande transferfönstret. Gissningsvis förhandlar Pode för tillfället sina personliga villkor med ÖSK.

Som vanligt gäller dock att innan allt är klart så är inget klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.