Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pode till Örebro?

Kristianstadsbladet skriver, att Mjälly AIFs anfallare Marcus Pode kan vara på väg till Örebro SK. Enligt tidningen är de två klubbarna överens, men fortfarande måste Pode själv bestämma sig. Spelaren är vad man skulle kunna kalla ett sexmånadersfall. Hans kontrakt går ut efter den här säsongen och han vill enligt artikeln inte förlänga. Upplägget skulle vara, att ÖSK först lånar honom från Mjällby under hösten och sedan (eventuellt) ger honom ett ””riktigt” kontrakt efter det att låne- och kontraktsperioden gått ut.

Bloggen är något tveksam till namnet. Pode är utan tvekan en duktig fotbollsspelare, men hans karriär har kantats av olika skador. Detta är förmodligen – om uppgifterna stämmer – anledningen till att ÖSK bara vill låna till att börja med.

Marcus Pode

Data om Pode från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.