Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖLFF F98: Obsegrade genom elitlägret

Örebrodistriktets lag vann samtliga sina tre matcher under 15-åringarnas flickelitläger i Halmastad. I dagens avslutande distriktsmatch möttes två obesegrade lag eftersom Stockholm ställde upp på motståndarsidan. Örebroarna visade sig dock vara det starkaste laget (eller möjligen något tursammare) och vann även sin tredje match under lägerveckan. Den här gången med 2-1. Jonas Ask rapporterar via Facebook:

Örebros distriktslag F98 vinner även den tredje och sista matchen under 2013 års elitflickläger. I dagens match var Stockholm motståndare. Efter en ganska medioker första halvlek där Stockholm är det klart bättre laget klarar Örebro 0-0 med ÖSK-Sofia i mål.

I den andra startar Örebro riktigt bra och kan göra mål tidigt genom Sejde [Abrahamsson, KIF Örebro] efter skott från Freja [Olofsson, ÖSK]. Örebro gör även 2-0 efter hörna. Målskytt Josefin Nyängen [Lillån FK]. Sedan tar Stockholm över och kan reducera till 2-1 och har väl lägen till en kvittering men Örebro rider ut stormen och kan vinna med 2-1.

Freja [Olofsson] spelade hela matchen, vilket hon gjort i alla tre matcher. Sofia [Andersson Gustavsson] höll nollan i första halvlek, den hon spelade. Kajsa [Armborg] fick ca 50 minuter, av 60, och Lova [Händel] spelade sista 10 ungefär!

Bloggen gratulerar Örebrodistriktets tjejer och ledarstab till en mycket väl genomför elitlägervecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.