Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oavgjord träningsmatch

ÖSK hade ingen större lycka med sig när de mötte Husqvarna FF i dagens träningsmatch på Visingsö. P-O Ljung hade redan före matchen påpekat att man inte fäste så stor vikt vid matchen utan att det mest av allt handlade om att komma igång efter semestern. Ljung var säkert nöjd med att hans lag gjorde tre mål, men knappast över att man också släppte in tre.

ÖSK ställde upp med i princip två olika lag i vardera halvleken. Saknades utöver de förhandsaviserade Ilir Berisha och Willaim Atashkadeh gjorde även Ayanda Nkili, vilket väl ledde till en viss mittbackbrist. Något som gjorde att Anton Westerlund från spetsgruppen blev en av tre spelare som fick spela hala matchen. De andra två var Boris Lumbana och det nya AIK-lånet Daniel Gustavsson. Inte heller Josef Ibrahim verkar för övrigt ha varit med.

Samtliga ÖSKs tre mål gjordes för övrigt på nick. Det första av Christer Liopvac, som gjorde sin första match med ÖSK, på ett inspel från Kalle Holmberg. De två andra målen nickades av av Shpetim Hasani framspelad av Samuel Wowoah resp. Tobias Nilsson.

Det finns inte så mycket skrivet om matchen på nätet – den mesta informationen kommer på ett eller annat sätt från ÖSKs egna Twittermeddelanden. NA har visserligen skrivit om matchen, men de verkar också ha använt sig av Twitter som källa.

JNytt från Jönköping skriver om matchen, men ser den givetvis huvudsakligen med hemmaögon: Provspelare tog chansen när HFF kryssade
Jönköpingsposten: HFF spelade oavgjort mot Örebro
Jönköpingsposten: Målskytten Haidari om matchen (video)

Matchfakta: Örebro SK – Husqvarna FF 3-3 (1-2)
0-1 (15) Samuel Petrone
1-1 (24) Christer Lipovac
1-2 (30) Michell Haidari
2-2 (70) Shpetim Hasani
3-2 (80) Shpetim Hasani
3-3 (89) Andreas Tegström.

Laguppställningar:

Första halvlek: Oscar Jansson – Boris Lumbana, Anton Westerlund, Magnus Wikström, Sebastian Ring – Daniel Gustavsson, Emil Berger, Mohammed Saeid, Kalle Holmberg – Peter Samuelsson, Christer Lipovac

Andra halvlek: Ludwig Bergström – Patrik Haginge, Anton Westerlund, Christoffer Wiktorsson, Samuel Wowoah – Daniel Gustavsson, Tobias Nilsson, Boris Lumbana, Ahmed Yasin, Shpetim Hasani, Marcus Astvald,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.