Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Freja avgjorde distriktsmatchen

Efter 3-0 segern mot Medelpad följde ÖLFF:s F98or idag upp den prestationen genom att besegra Dalarna med 1-0. Segerskytt för örebrodistriktets lag var ÖSKs Freja Olofsson. Jonas Ask (antar jag) rapporterar via Facebbok följande om matchen:

Dagens match på Elitflicklägret i Halmstad slutade med vinst 1-0 till Örebro. Målskytt för Örebro blev Freja Olofsson som gjorde mål i första halvleks sista minut. Första halvan av matchen var bra och i den andra halvan spelade Örebro Läns Fotbollförbund kontrollerat.

Lova Händel spelade hela matchen och Kajsa Armborg spelade hela matchen. På fredag spelas den sista matchen på detta läger. Motståndare bestäms senare! Det är vi som är Örebro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.