Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordisk Flickturnering 2013

Niclas Collgård och Sara Sandberg på Island.

Niclas Collgård och Sara Sandberg på Island.

130706. Placeringsmatch: Sverige Holland 2-1.
Sverige avslutade årets nordiska flickturnering med en placeringsmatch mot Holland. Det svenska laget vann den matchen, vilket innebar att laget placerade sig som femma av åtta deltagande lag. ÖSKs Sara Sandberg började matchen på bänken och blev inbytt i den 70:e minuten då det återstod 10 minuter att spela.

SvFF: Sverige femma i Nordisk Flick 2013

130704. Sverige – England. 4-1
Det spelas två landskamper mot England idag. En i Ljungskile (av alla platser) och en på Fylkisvöllur i Reykjavik. Den sistnämnda är den avslutande landskampen i årets Nordiska Flickturnering. ÖSKs Sara Sandberg spelade hela matchen sånär som de avslutande tre minuterna i förrgår då Sverige mötte Danmark. Idag har hon fått förnyat förtroende och finns med i startelvan. Dessutom på sin rätta plats som anfallare och inte som högerbräddare.

Sara spelade första halvlek, men blev utbytt inför den andra. Då var ställningen 2-1.

SvFF: 4-1 mot England även i Nordisk Flick

130702.
Sverige – Danmark 0-3.
Det blev en (nog) rätt smärtsam förlust för det svenska flicklaget, när man mötte Danmark. Sara Sandberg spelade från start och nästan hela matchen. Hon blev utbytt i den 76:e minuten (speltid 2*40).
Dem sista matchen i turneringen spelas i övermorgon (torsdag) då laget möter England.

SvFF: 0-3 mot Danmark

Sara Sandberg

130701. Sverige – Norge 2-2
Idag spelades den första matchen i turneringen för Sveriges F97-or. Gladast över det oavgjorda slutresultatet verkar man ha varit från svenskt håll. ÖSKs Sara Sandberg började matchen på bänken och slutade den på samma plats. Förhoppningsvis blir det speltid (och mål) redan i morgon då Sverige skall spela mot Danmark.

SvFF: 2-2 mot Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.