Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

RSS-flödet fixat

Efter att ha vart oanvändbart ett bra tag (typ ett år eller så) fungerar nu Bloggens RSS-flöde till hundra procent igen. Tidigare hackade en hel del RSS-läsare på grund av en blankrad. Denna är nu borttagen och allt fungerar (förhoppningsvis) åter som det skall enligt RSS-specifikationenerna. Vill man läsa Eyravallsbloggen med hjälp av en RSS-läsare så finns prenumerationslänken längst ner i den högra kolumnen.

Själv har jag blivit en allt större vän till den eminenta och flitiga Eyra Vallén (@eyravallen) på Twitter, som har bra koll på vad Bloggen har för sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.