Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Daniel Björnquist till ÖSK

SR P4 Örebro skriver på sin hemsida, att Daniel Björnquist nu är helt och hundraprocentigt klar för ÖSK. Varken klubben eller NA har bekräftat än, men eftersom P4 Örebro citerar Magnus Sköldmark får man väl anta att uppgiften är korrekt.

Sköldmark säger (enligt P4 Örebro) att, ”Det ska bli jättekul att jobba med honom under många år framöver”.

Riktigt lika kul verkar ÖSK inte ha tyckt att det var för två år sedan, då ”Dajje” fick lämna ÖSK utan något kontraktsförslag i samband med att Talangtruppen lades ner. Å andra sidan har han förmodligen haft en betydligt bättre resa som ordinarie spelare i BK Forward än vad han hade haft som bänkspelare hos ÖSK.

Hur som helst med det. Bloggen som följt Daniels framfart ända sedan han tog sina första stapplande ÖSK-steg i en testmatch på Behrn Arena, tycker givetvis att det är jätteroligt att nu få se honom i de svartvita färgerna igen.

Jag undrar beträffande nyhetspubliceringen om det inte kan vara så, att P4 Örebro släppte nyheten innan den egentligen skulle publiceras. Annars kan jag inte förstå tystnaden från ÖSK och NA om saken.

Senare samma eftermiddag. ÖSK:: Daniel Björnquist återvänder till ÖSK

ÖSK: Intervju med Daniel Björnquist (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.