Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lukman under luppen

 

Engelskt intrese för Lukman Murad?

Engelskt intrese för Lukman Murad?

NA skriver, att Lukman Murad intresserar en klubb från den engelska andradivisionen tillräckligt mycket för att de skall sända en (svensk) talangscout till Lötens IP I Uppsala på torsdag. Där möts nämligen IK Sirius och ÖSKs U21-lag i en seriematch.

Vilken klubb det handlar om verkar dock inte känna till (eller vilja säga). Alla inblandade säger att det är jätteroligt och det är det väl också. Fast steget från ett titta-på besök till ett faktiskt kontrakt är fortfarande väldigt långt. Desutom kan man väl fråga sig om matchmiljön, som torde innebära ÖSKs U19-trupp mot IK Sirius som ligger allra sist i serien, är den allra bästa för den här typen av scouting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.