Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Björnquist snart ÖSKare igen

En kommer tillbaka - Daniel Björnquist med Christoffer Näfver.

En kommer tillbaka – Daniel Björnquist med Kristoffer Näfver.

NA skriver, att Daniel Björnquists övergång till ÖSK nu bara är en formalitet från en återkomst till Sportklubben. Magnus Sköldmark säger till tidningen, att man nu är överens med både BK Forward och med Daniel. Det enda som återstår är en läkarundersökning, som man hoppas skall vara avklarad idag eller i morgon. Själva klubbytet kommer sedan att ske efter BK Forwards sista ”vårmatch” som spelas den 21 juli. (Lite märkligt spelar sig Norrettan i princip genom tre fjärdedelar av juli månad innan det blir dags för sommarledigheten). Den framförhandlade kontraktsperioden är tre och ett halvt år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.