Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mensah provtränar med ÖSK

Michael Mensah provtränare med ÖSK denna vecka.

Michael Mensah provtränar med ÖSK denna vecka.

Precis som förhandsaviserats deltog den unge ghanesen Michael Mensa vid dagens förmiddagsträning. Bloggen, som hade sin utsände på plats, tyckte inte att han gjorde något större väsen av sig. Nu är det ju väldigt svårt att bilda sig en uppfattning om hur en spelare fungerar i match, när man tränar något helt annat. Att genomföra övningar som kanske är helt nya till instruktioner som man kanske inte helt förstår är inte det lättaste. Dessutom verkade det inte bara vara Mensah som funderade över hur vissa av övningarna skulle utföras.

ÖSK skriver på sin hemsida, att Mensah kommer att deltaga i U21-matchen mot Sirius på torsdag. Tyvärr spelas denna på bortaplan så för oss Örebroare kommer det inte att finnas någon möjlighet att se honom i aktion i matchmiljö. ÖSK skriver något kryptiskt ”Mensah kommer att bekanta sig med klubben i veckan”, en formulering man tidigare har använt när man haft spelare på plats som man redan bestämt sig för att kontraktera. Om så är fallet även denna gång eller om det bara blev så får framtiden utvisa.

Bloggen noterade, att tre av fyra anfallare av okänd anledning saknades vid dagens träning – det vara bara Peter Samuelsson som var med. Dessutom deltog inte Mohammed Saeid , som ju ådrog sig en muskelskada under uppvärmningen inför GAIS-matchen. Ilir Berisha däremot var på plats och visade inga tecken på att besväras av någon knäskada eller några kvaravarnde sviter efter Göteborgsbesöket.

Några bilder från träningen:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.