Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

EBAB Cup i morgon

ÖSK går in i distriktscupen redan i morgon (visar det sig). Matchen låg tidigare parkerad i ÖLFF:s kalender på den 30 juni, så det fick bli en snabb omplanering tidsmässigt för Bloggens del för att kunna ta del av detta evenemang.

ÖSK skriver på sin hemsida att man kommer till spel med sin U17-trupp förstärkt med några av 96-orna som tillhör U19.

Bloggen tycker att laget har en mycket svår uppgift framför sig. Div 5-laget Marieberg kommer säkert att slå in tre av sina totalt fem bonusstraffar, varför ÖSK måste göra minst fyra mål på dem för att gå vidare till kvartsfinalen. Under förutsättning att Marieberg inte gör något ytterligare mål, vilket är långt ifrån säkert.

Marieberg ligger för närvarande tvåa i div 5 Södra och i truppen ingår en hel del duktiga spelare som valt att trappa ner i förortsklubben. Namn som bloggen känner igen utan några större ansträngningar från deras senaste seriematch är Denis Rosbo, Mikael Sterner, Mattias Norgren, Niklas Widmark, Chriss Henriksson, Tommie Hedman och spelande tränaren Svante Dahlkvist. Ett erfaret gäng där många har rutin från spel med klubbar som Forward, Rynninge och Karlslund.

ÖSK har tagit ut följande trupp till matchen:
Kalle Westdahl (mv, -97), Sebastian Magnusson, Oskar Ålgars (U19), Isac Uddling, Gustav Fardelin, Andreas Klingström, Kevin Wester, Rikard Hallgren (U19), Mikael Loön (-97), Amel Rastoder, Henning Nordvall, Ali Jafri, Felix Möller (-97), Lesster Govea, David Holm (-97), Martin Springfeldt (U19) och Oscar Olofsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.