Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK testar Mensah?

Fotbolltransfers.com skriver under hänvisning till Gefle Dagblad, att div 1-klubben Sandvikens IF testar den 20-årige ghanesiska anfallaren Michael Mensah. Tidningen skriver att efter Sandviken kommer spelaren att provträna med ÖSK. Mensah, som har Patrick Mörk som agent i Sverige, har redan hunnit med att provträna med Hammarby utan att nå fram till ett kontraktserbjudande.

Bloggen har lite svårt att förstå varför ÖSK i nuläget skulle vara intresserad av anfallaren, eftersom man redan förfogar över en komplett anfallskvartett. Å andra sidan säger man förmodligen inte mej till Mörk om han kommer med ett någorlunda vettigt förslag. Att ta Mensah till Örebro och låta honom träna med klubben några dagar kan man säkert kosta på sig för att hålla relationerna med Mörk på en bra nivå. Förr eller senare kommen man nämligen att behöva göra affärer genom honom igen.

NA: ÖSK testar ny anfallare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.