Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM P16 – ÖSK vidare

ÖSKs 97-or hade ett lag i Hällefors igår för en match mot Hällefors AIF. Resultatet av den matchen blev (givetvis) en seger för ÖSKs mycket starka årgångslag. Rapporterna från matchen är än så länge på gränsen till obefintliga, men slutresultatet verkar ha blivit 9-0 till gästerna. Av den preliminära truppsammansättningen tycks ÖSKarna ha rest till Hällefors med en stark trupp, vilket förklarar den stora vinsten.

DM går nu vidare med en match som helst skall vara klar i mitten av augusti. I semifinalen kommer ÖSKarna att få möta Rynninge. En riktigt intressant match med tanke på att Rynninge besegrade ÖSK (på Ekäng!) med 6-0 tidigare i våras i den regionala serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.