Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Förlust mot Yxhult

Efter en liten spurt i slutet av vårsäsongen som ibringade fyra poäng på två matcher så blev det igår förlust igen för ÖSK Söders herrlag. Yxhults IK under Jörgen Gustafssons ledning blev en alldeles för svår nöt att knäcka på Yxhults hemmaplan i Hällabrottet. Matchen slutade med en förlust på hela 5-0 med den tidigare ÖSK-spelaren Tobias Johansson som huvudansvarig. Tobbe gjorde både 1-0 och 2-0 och därefter tappade Söder lusten att spela fotboll av matchrapporterna att döma.  Söder saknade flera av sina tongivande spelare på grund av skador och avstängningar vilket nog var en bidragande orsak till den stora förlusten.

Fotboll Örebro: Referat: Yxhults IK – Örebro SK Ungdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.