Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Poäng mot serieledarna

Efter en minst sagt trög start har ÖSK Söders herrlag plötsligt börjat ta poäng. I den förra omgången besegrades IFK Örebro och igår, samtidigt som ÖSK spelade mot Örgryte, tog ÖSK Söder emot serieledarna från Latorps IF. Matchen fick nog till att börja med ungefär den utveckling man kunde förvänta sig. Latop gjorde sitt ledningsmål efter en dryg halvtimmes spel. Söder verkar dock ha hållit emot bra och i den 63:e minuten utjämnade Hamid Sadid till 1-1. Ett resultat som stod sig matchen ut trots att båda lagen hade möjligheter att öka på sin målskörd.

Laget har nu fyra poäng, men fortsatt lång väg upp till nedflyttningsstrecken som ligger vid 9 poäng där tre lag befinner sig. Positivt är det att man verkar ha börjat få ordning försvarsspelet med endast ett insläppt mål på de senaste två matcherna. Att göra mål är dock fortsatt svårt. Med åtta mål på nio matcher ligger man en bit efter övriga lag i serien.

NA: ÖSK Ungdom tog skrällpoäng
Fotboll Örebro: Örebro SK Ungdom – Latorps IF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.