Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Poängförlust på övertid

ÖSK Söders damer verkade efter en av allt att döma svängig match ha säkrat en efterlängtad trepoängare, när gästerna från Enskede i den 3:e övertidsminuten slog en frispark i mål. Ett tufft sätt att tappa poängen på. Fem av de sex målen kom i den första halvleken. Sophie Sörqvist gav Söder ledningen redan i den andra minuten. Därefter gjorde Ensked både 1-1 och 1-2 innan Sosso i den 35:e minuten utjämnade till 2-2. Ann-Sofie Frost gav därefter sitt lag ledningen i den 39:e minuten. Den ledningen höll man sedan nästan hela matchen ut.

Bloggen noterar att ÖSK Söder fortsätter att ge sina unga talanger speltid. Sara Sandberg spelade från start och både Freja Olofsson och Vendela Ekstrand-Hamrén byttes in.

NA: Sent mål stal ÖSK:s trepoängare
Söder Dam: Tre mål men inte tre poäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.