Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sex ÖSKare till breddelitläger

Första breddelitlägret för Amel Rastoder.

Första breddelitlägret för Amel Rastoder.

P96-ornas förbundskapten Claes Eriksson har kallat 67 17-åringar till ett breddelitläger på Bosön i första halvan av juli. Hos ÖSK kan man glädja sig över att hela sex spelare från klubbens talangtrupper finns med. De uttagna är: Lukman Murad, Amel Rastoder, Filip Rinne, Martin Springfeldt, Oskar Ålgars och Carl Ekstrand Hamrén. Bland de uttagna saknas Christer Lipovacs namn. Detta beror på att de spelare som deltog i EM-turneringen för ett tag sedan redan anses tillräckligt kartlagda. Utöver de sex spelarna från ÖSK är även Karlslunds Adam Molin samt Alexander Gustafsson från BK Forward kallade.

Den stora överraskningen i det här sammanhanget är väl Amel Rastoder som får göra sitt första läger i de här sammanhangen. Amel kom till ÖSK från BK Forward inför förra säsongen och har under Rickard Torstensson utvecklats till en playmaker på mittfältet i det lag som tog sig till Sverigefinal i U17:s ligacup tidigare i år.

I potten för de spelare som är uttagna ligger en plats i den trupp som skall spela fyranationersturneringen i september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.