Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Förlust på Lidingön

ÖSK Söders damlag hade igår chansen att rycka ifrån serietabellens bottenträsk då de besökte IFK Lidingö. En seger över hemmalaget som ligger närmast under nedflyttningsstrecket hade gjort avståndet till nästan ointagliga nio poäng.  Men så väl gick det inte. På en av allt att döma urusel plan lyckades hemmalaget bärga alla tre poängen efter att ha satt de avgörande målen i de 87:e och 89:e minutrarna.

Dessförinnan hade de tagit ledningen i första halvlek och fått se Sandra Johansson slå in kvitteringen på en frispark från drygt 30 meter i den andra. Men det blev som sagt Lidingö som spurtade bäst och fixade segern. Söder som nog något oförtjänt fick med sig alla tre poängen mot Fanna BK förra helgen fick den här helgen inga alls efter att ha åkt på de sena baklängesmålen.

I sina respektive matchanalyser tycker ÖSK Söder, att resultatet i hög grad påverkades av den usla planen, medan Lidingö inte nämner planen med ett ord. De tycker istället att deras seger egentligen var några mål för liten. Det är väldigt svårt att skriva objektiva matchrapporter – det vet Bloggen av egen erfarenhet.

ÖSK Söder Dam: Besök i huvustaden
IFK Lidingö: Tre sköna poäng mot Örebro, 3-1

Nästa möjlighet att ta en trepoängare har Söderdamerna nu på lördag, då mittlaget Enskede IK kommer till Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.