Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Storseger mot Stenungsund

Det har varit svårt att få fram någon information om gårdagens U17-match mot Stenungsund. Inget resultat hos SvFF och inget på lagets hemsida. Men ett besök hos motståndarna visar att det blev hemmaseger med 8-1.

En reprimand i detta sammanhang till matchdomaren David Glavonjic. Jag tycker att David brukar sköta sina uppgifter under de matcher han dömer på ett utmärkt sätt. Men i hans åtaganden (om jag fattat saken rätt) ligger även att se till att matchuppgifterna registreras så snabbt som möjligt. Han dömde Söder Dam på lördagen och U17 på söndagen och för båda dessa matcher saknas fotfarande matchfakta.  För U17 är inte ens resultatet registrerat. Skärpning!

Tillägg: Matchfakta: ÖSK – Stenungsunds IF 8-1 (3-0)

08. 1-0 Felix Möller (Andreas Klingström)
09. 2-0 David Holm (Felix Möller)
32. 3-0 Amel Rastoder (Andreas Klingström)
47. 4-0 Kevin Wester (Felix Möller)
56. 5-0 Felix Möller (Henning Nordvall)
58. 6-0 Felix Möller (Kevin Wester)
60. 7-0 Felix Möller (Tobias Söderman)
75. 7-1
80. 8-1 Felix Möller

Laguppställning: Kalle Westdahl – Sebastian Magnusson, Isac Uddling(k), Michel Yanez, Andreas Klingström – Henning Nordvall, Amel Rastoder (60), Lesster Govea (60) – Felix Möller. Ali Jafri (45), David Holm
Ersättare: Adam Johansson (60), Tobias Söderman (60), Kevin Wester ( 45).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.