Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Med revansch att utfordra

ÖSK och Östersund passar på att lägga U21-matchen mellan lagen dagen efter A-lagsmatchen. Det handlar väl om en samplanering av resorna för jämtlänningarna, antar jag. Matchen spelas därför med den i de här sammanhangen lite ovanliga avsparkstiden 13:00.

I den här seriens andra omgång sände ÖSK ett ungt och orutinerat lag till Östersund och den matchen slutade med det generande nederlaget 8-0. Ett resultat som inte lär upprepas den här gången eftesom ÖSK kommer till spel med en betydligt mer rutinerad trupp den här gången.

På sin hemsida har ÖSK aviserat följande trupp till vilken dessutom skall läggas fyra stycken spelare från U19: Ludwig Bergström, Jonathan Thuresson, Erik Lund, Anton Westerlund, Boris Lumbana, Sebastian Ring, Marcus Astvald, Emil Berger, Tobias Nilsson, Lukman Murad, Josef Ibrahim, Filip Albertsson och sist men inte minst William Atashkadeh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.