Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortavinst mot Järla

ÖSKs U19-lag tog en nödvändig vinst i bortamatchen mot Järla IF. Efter att ha tagit en 2-0 ledning i första halvlek efter mål av Stefan Hannason och Martin Springfeldt så släppte man av allt att döma in hemmalaget i matchen igen. Den andra halvlekens enda mål gjordes på straff med ungefär 20 minuter kvar att spela. Strax därefter blev August Wiklund utvisad efter sitt andra gula kort i matchen. Stefan Hannason drabbades av samma öde med en ordinarie matchminut kvar att spela. ÖSKarna red dock ut stormen och fick välbehövliga poäng med sig tillbaka till Örebro.

Matchfakta:
13. 0-1 Stefan Hannason (David Johansson)
34. 0-2 Martin Springfeldt (Oskar Ålgars)
69. 1-2 (straff)
73. utv August Wiklund (två gula)
89. utv Stefan Hannason (två gula)

Laguppställning: Filip Rinne – Oskar Ålgars, Carl Ekstrand-Hamrén, Sebastian Heimeryd (68), Oscar Fardelin – Martin Springfeldt, Stefan Hannason, Max Lindborg, David Johansson (k) – August Wiklund och Simon Glännestrand (75)
Ersättare: Philip Holmer (68), Rikard Hallgren, Joel Nilsson (75)

Anm. Spelarna från spetsgruppen deltog inte. Förmodligen för att de är aktuella för måndagens U21-match.

Peter Fardelin har sänt över några bilder från matchen tillsammans med kommentaren ”Onödigt spännande”:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.