Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15 Elit: Förlust mot Karlslund

ÖSKs yngsta elittrupp var inför gårdagens örebroderby mot Karlslunds IF seriens enda obesegrade lag. Det är de inte längre. I en tät och kampfylld match drog nämligen hemmalaget Karlslund det längsta strået tack vare ett lite turligt mål med två minuter kvar att spela. Turligt förvisso, men inte orättvist. Karlslund var det lag som matchen igenom var närmast ett mål. Länge såg det ut som om ÖSKs försvarslås med mittbackarna Alex Hahne och Gabriel Fernsten tillsammans med målvakten Albin Rydberg skulle lyckas att i alla fall säkra en poäng för de svartvita. Men i matchens slutminuter studsade en boll lite oturligt i straffområdet och KIFs påpassliga anfallare Rodim Deprem var snabbast att utnyttja det läget.

ÖSK hade den här gången väldigt svårt att få till något konstruktivt anfallsspel, vilket i första hand berodde på att mittfältet hade svårt att få grepp om spelet. Det blev mest långa bollar mot den snabbe och energiska Burin Jankaew med en förhoppning om att denne skulle ta sig fram till ett bra skottläge. Till något mål räckte dock inte hans ansträningar den här gången.

Lagets hemsida: Derby på KIF arena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.