Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Match mot Brage

Kalle Westdahl: Får bänkplats i Borlänge

Kalle Westdahl: Får bänkplats i Borlänge

ÖSK har tagit ut den trupp som i kväll kommer att möta IK Brage i kvällens U21-match. Med de uttagna spelarna bör man kunna sätta ihop ett rätt starkt lag, tycker jag. Resultaten i U21 har ju svajat en hel del så det skulle sitta bra med en vinst. Jag skulle tro att även Brage spelar med ett starkt lag. De hade ju tre startspelare avstängda i går och Jan Tauer på bänken. De låter säkert alla fyra spela i eftermiddagens match.

I ÖSKs trupp saknas från spetsgruppen Filip Albertsson (förmodligen på grund av sviterna efter en lårkaka). Carl Ekstrand-Hamrén från U19-truppen gjorde en bra match som mittback i den förra omgången, men han står över på grund av ljumskkänningar, vilket öppnar vägen för att Anton Westerlund skall få speltid. Martin Springfeldt borde väl normalt efter många fina matcher i vår få vara med i det här sammanhanget, men eftersom han spelade både i ligacupfinalen och mot Degerfors igår så får han vila. U17-truppens målvakt Kalle Westdahl (född 1997) gör väl debut i de här sammanhangen. Fast som andremålvakt kommer debuten förmodligen att inskränka sig till en plats på avbytarbänken. Övriga spelare kan i alla fall hoppas på att få speltid.

A-truppen.
Ludwig Bergström
Christoffer Wiktorsson, Marcus Astvald, Boris Lumbana, Tobias Nilsson, Peter Samuelsson, Josef Ibrahim, William Atashkadeh,

Spetsgruppen.
Sebastian Ring, Anton Westerlund, Lukman Murad

U19.
David Johansson, Stefan Hannason, Joel Nilsson (-97), Simon Glännestrand

U17.
Kalle Westdahl (mv, -97)

2013-05-28_173905

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.