Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK testar familjedag

ÖSK skriver på sin hemsida, att man i samband med matchen på söndag mot Östersund kommer att arrangera en familje(eftermid)dag på Behrn Arena. Utöver själva fotbollsmatchen kommer besökarna att kunna ägna sig åt ansiktsmålning, innebandy och fotbollsspel.

Priset för detta erbjudande har man satt till låga 180 kronor för en familj bestående av två vuxna och upp till tre barn (max 16 år). Prisvärt eftersom en familjebiljett kostar i vanliga fall 250 kronor. Sitta får man dessutom göra på hela Södra Läktaren. I vanliga fall gäller familjebiljetterna bara ett litet hörn längst ut på kanten på Norra Läktaren.

Bloggen tycker, att detta är ett intressant experiment för se om det går att locka mer publik till en match som under normala omständigheter nog inte skulle dra så värst många åskådare.

ÖSK: Familjedag på Behrn Arena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.