Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Noteringar inför Bragematchen

Brage svarade för en bra prestation då de igår spelade oavgjort mot Assyriska. Matchen slutade 1-1 efter det att Brage haft ledningen vid halvtidsvilan. Den hemspelade poängen lyfte Brage från sista till näst sista platsen i serien.

Segern kom dock inte utan kostnader för Brage. Både Patrik S:t Cyr och Andi Toompuu, lagets centrala mittfältare, fick sina tredje varningar och missar alltså matchen mot ÖSK. Sedan tidigare är mittbacken Niklas Sandberg avstängd. Även han missar ÖSK-matchen, medan Jan Tauer återkommer efter sin gulkortsavstängning.

Brages säsongsinledning har varit miserabel med en vinst, två oavgjorda matcher samt fem förluster. Insatsen mot Assyriska visar dock att de kan skaka om även seriens topplag.

ÖSK ligger för närvarande en poäng efter det körschema som leder till 60 poäng och en mycket sannolik återkomst till allsvenskan. Möjligheten finns – vid vinst mot Brage – att lägga sig en poäng över målet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.