Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Stadskampskväll

Battle of Behrn

Det har väl inte gått så bra för Örebros två damettor så här långt på säsongen. Den sammanlagda poängskörden uppgår inte till mer än en poäng. Ikväll kommer dock ytterligare poäng att kunna läggas till totalen eftersom de två lagen möts i det första Örebroderbyt. Skådeplats för sammandrabbningen är Behrn Arena och matchen börjar kl. 20:00 under Caroline Lindqvists överinseende.

ÖSK Söder har tagit ut följande trupp för derbyt: 1. Mimmi Paulson-Febo, 2. Sussie Eriksson, 3. Stina Gävbo, 4. Ida Scherling, 5. Matilda Hallgren, 6. Astrid Walldén, 7. Melisa Ahmetagic, 8. Camilla Erkisi, 9. Sosso Sörqvist, 10. Ann-Sofie Frost, 11. Sara Sandberg, 12. Erika Karlsson, 13. Sandra Johansson (C), 14. Vendela Ekstrand Hamrén, 15. Elin Pettersson, 17. Emma Tivemo och
18. Matilda Önnegren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.