Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nytt datum för matchen mot Östersund

ÖSKs hemmamatch mot Östersunds FK skulle enligt det ursprungliga spelprogrammet spelas måndagen den 3:e juni. Nu har matchen av hittills okänd anledning flyttats till söndagen den 2 juni med avspark kl. 16:00.

Ibland flyttas matcher för att passa in i TV4:s programtablåer. Det är möjligt att detta är anledningen till det här bytet av datum. TV-kanalen brukar sända en match på söndagarna och den enda matchen enligt spelprogrammet den 2 juni var mötet mellan Degerfors och Ljungskile, som kanske inte ansågs tillräckligt intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.