Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: På rätt spår igen

ÖSKs U19-trupp var idag i Söderort för match mot Spårvägens FF. ÖSKarna kom från en smärtsam förlust mot Yxhult förra helgen och hade en del att visa. Det gjorde man också och laget kunde lämna huvudstaden med tre poäng och två plusmål adderade till årstotalerna.

Bloggen vet inte så mycket om matchen än. Stockholmsdomarna verkar var lika usla som de i Värmland att rapportera in vad som hänt till förbundets databaser. Via Twitter med Honken som trolig avsändare, så vet vi i alla fall att August Wiklund gav ÖSK ledningen i första halvlek samt att Simon Glännestrand dubblade målskörden i andra. Några mål släppte laget inte in, så slutresultatet blev ett prydligt 2-0.

Jag är lite osäker på ”formationen”, men gissar att man spelade på PO-vis. I så fall ställde man upp på följande sätt: Jonathan Thuresson – Philip Holmer, Anton Westerlund, Carl Ekstrand-Hamrén, Oscar Fardelin – David Johansson (k), Filip Albertsson, Stefan Hannasson, Lukman Murad – August Wiklund, Simon Glännestrand. Men det kan ha varit en 4-2-3-1 uppställning. Twittret är inte riktigt klar på den punkten. Ersättare bör följande spelare ha varit: Sebastian Heimeryd, Amel Rastoder (U17), Filip Rinne och Martin Springfeldt.

Springfeldt och Rastoder är även uttagna till den U17-trupp som i morgon skall spela vad som ser ut som en tidig seriefinal och spelade antagligen inte så mycket mot Spårvägen (gissar jag).

Bland övriga resultat från lördagens matcher kan noteras att serieledarna från Degerfors förlorade mot Eskilstuna City, vilket gör att ÖSKarna trots allt inte ligger alltför långt från tabelltoppen. Men det är många lag som är med och slåss om den förstaplats som betyder uppflyttning till den högsta serien.

ÖSK: U19: Seger på bortaplan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.