Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust i Degerfors

ÖSK fick se sig besegrade vid dagens besök i Degerfors för ett möte i U21-serien. Hemmalaget vann med 1-0 efter mål i första halvlek av Alexander Andersson.

Att det går så dåligt för U21-laget har Bloggen svårt att förstå. ÖSK sägs ju ha den bredaste truppen av alla lagen i Superettan. Men ändå blir det påfallande ofta förlust när laget spelar i Superettans reservlagsserie. Att man får ordentligt med stryk då man sänder ett juniorlag till Östersund kan jag förstå och köpa. Men när halva laget består av spelare från A-truppen och den andra halvan av spelare som tränar med A-truppen borde man ha anledning att förvänta sig bättre resultat. Om detta beror på att A-truppsspelarna inte vill ta i eller på att ungdomarna inte räcker till vill jag vara osagt. Kanske är det en kombination.

ÖSK ställde enligt upp med följande lag (enligt Twitter): Ludwig Bergström – Erik Lund, Boris Lumbana, Carl Ekstrand-Hamrén, Christoffer Wiktorsson – Filip Albertsson, Emil Berger, Tobias Nilsson, Sebastian Ring – Lukman Murad, Simon Glännestrand

Ersättare: Jonathan Thuresson (mv), Martin Springfeldt, Marcus Astvald, Oskar Ålgars, William Atashkadeh och Anton Westerlund.

Inför andra halvleken byttes Marcus Astvald in och Emil Berger gick av. Astvald högerbräddare medan Filip Albertsson tog över efter Berger centralt. Med en halvtimme kvar går Berger på igen, då han ersätter Tobias Nilsson. Samtidigt kommer William Atashkadeh in och Simon Glännestrand får för en gångs skull lämna planen mållös. Med några minuter kvar ersätter Martin Springfeldt Christoffer Wiktorsson.

NA: Äntligen comeback för talangen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.