Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Degerfors igen

Dags för andra Degerforsdrabbningen på två dar. Den här gången dock med avspark på Stora Vallas (konstgräs?) kl. 17:00. Inte riktigt lika mycket prestige i den matchen som det var i gårdagens, men som ÖSKare åker man inte gärna från Stora Valla med en förlust i bagaget. Detsamma fast tvärtom gäller för det rödvita gänget.

ÖSK har på sin sida aviserat att man tänker sända följande expedition till fotbollens högborg i östra Värmland.

Från A-truppen: Ludwig Bergström, Emil Berger, Tobias Nilsson, Marcus Astvald, Christoffer Wiktorsson, Erik Lund, Boris Lumbana, William Atashkadeh
Från Spetsgruppen: Jonathan Thuresson, Anton Westerlund, Sebastian Ring, Filip Albertsson, Lukman Murad
Från U19: Simon Glännestrand, Carl Ekstrand Hamrén, Oskar Ålgars, Martin Springfeldt

Onekligen en intressant trupp med William Atashkadehs återkomst ett utropstecken. Samtliga spelare från A-truppen har väl egentligen ambitioner och/eller förhoppningar om att slå sig in i ÖSKs förstauppställning och bör vara motiverade till en bra insats. Spelarna från spetsgruppen misslyckades (får man väl säga) i U19-matchen mot Yxhult och bör vara motiverade att visa att detta var en engångsföreteelse. Från U19-truppen kommer Simon Glännestrand som väl är U21-lagets främste målskytt samt tre stycken 96-or som gärna skulle vilja visa att de har en framtid i spetsgruppen. Nu brukar ju inte spelarna från U19 med undantag av Simon få så mycket speltid, men ändå.

Degerfors IF: U21: Inför DIF-ÖSK

Bloggen hade väldigt gärna åkt till Degerfors för att se matchen, men andra åtaganden sätter ett hinder i vägen. I stället får det bli Söder Herr i deras match mot Öfvre Adolfsberg på Ekäng i kväll för bloggens del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.