Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Div 5: Seger i Glanshammar

ÖSK Ungdom lag 2 med hemvist i div 5 Norra är inte ett av de lag som Bloggen har möjlighet att följa närmare detta år (även om jag helst gärna skulle vilja det). Noteras skall dock att laget som idag var i Glanshammar bärgade sin andra seger i årets tredje match. Vinsten med 1-0 efter ett mål i den 93:e minuten av lagkaptenen (och mittbacken?) Ante Jälevik satt säkert väldigt bra.

Kul tycker Bloggen att det är, när killarna tar för sig. Laget består huvudsakligen av spelare födda 1995. Dels de som förra året vann sin div 7-serie och dels några stycken som spelade pojkallsvenskt förra året, men inte fick möjlighet att gå vidare till U19-truppen.

1 kommentar – kommentera

Niklas

Ante är mittback, det stämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.