Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sara Sandberg levererar

Sara Sandberg i landslagsdressen
ÖSK Söders talangfulla anfallare Sara Sandberg blev nyligen uttagen till det F16/97 landslag som deltar i en fyranationersturnering i Riga, Lettland. I den första matchen besegrades Estland med hela 9-0. Enligt ÖSK Söders hemsida var Sara i hög grad delaktig i segern genom att efter en kvart göra matchens första mål och sedan leverera 4 målgivande framspelningar.

I morgon fortsätter turneringen med en match mot värdnationen Lettland. Meningen verkar vara att då kommer i princip ett helt nytt lag att få spela innan man i avslutningsmatchen mot Finland försöker att sätta ihop det bästa laget.

ÖSK Söder Dam: Sara S målskytt i landskamp!
SvFF: Seger 9-0 mot Estland
SvFF: Matchinformation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.