Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Stark trupp mot Mölnlycke

ÖSKs U17-trupp spelar i morgon på bortaplan en match emot Mölnlycke IF i U17-serien. Till matchen har en stark trupp tagits ut. Eftersom U19 inte spelar i helgen kan Rickard Torstensson disponera de underåriga spelarna i den truppen. Någonting som säkert även är intressant med tanke på att man får en möjlighet att spela med den matchtrupp som kommer att ställas mot AIK i den kommande Ligacupsfinalen.

Följande spelare reser till Göteborg: Gustaf Fardelin, Carl Ekstrand Hamrén (U19), Andreas Klingström, Edwin Ahlnäs (U19), Henning Nordvall, Amel Rastoder, Joel Nilsson (U19), David Holm (-97), Micke Loön (-97), Martin Springfeldt (U19), Carl Jägerhill, Oskar Ålgars (U19), Filip Rinne (U19), Oscar Olofsson ovh Rikard Hallgren.

Spelare som hade kunnat delta, men som av okänd anledning saknas är bland annat, Felix Möller, Isac Uddling, Sebastian Magnusson och Lukman Murad. Lesster Govea och Kevin Wester spelar i helgen med div 7-laget mot IFK Askersund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.