Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

IFK Hallsberg drar sig ur

NA skriver, att IFK Hallsberg beslutat sig för att dra ur sitt seniorlag från årets div 4-serie. Laget drabbades av en alltför stor spelarflykt inför årets säsong. Förhoppningar fanns att man genom ett samarbetsavtal med IFK Kumla skulle kunna låna in så många spelare, att man kunde ställa ett någorlunda konkurrenskraftigt lag på benen. Nu har man dock tvingats konstatera att det trots avtalet med kumlingarna inte räcker till. I och med att avhoppet kommer så sent kommer inte den vakanta platsen att kunna tas över av något annat lag, vilket är synd eftersom det nu blir en något haltande serie.

ÖLFF: IFK Hallsberg drar sig ur div. 4 herrar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.