Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Blandat i Västerås

ÖSK Söder har haft sina två damlag i Västerås under helgen och resultatet var blandat. Seniorerna fick det tungt mot Västerås IK efter att ha släppt till och råkat ut för ett baklängesmål redan i den första minuten. Det blev dessutom knappast lättare av att hemmalaget gjorde ett till innan halvtimmen passerats. Speciellt nära en kvittering verkar inte heller laget ha varit att döma av rapporteringen från matchen. Det är bara att bryta ihop, bita i ett surt äpple och komma igen till nästa match som är IFK Nyköping på hemmaplan på lördag. (Degerfors spelar evakueringsmatchen).

ÖSK Söder Dam: Förlust igen!
Bergvalls Blogg: Klasskillnad VIK!!!
Västerås IK: Referat: Västerås IK – Örebro SK Söder

Betydligt bättre gick det för F17-laget som i den regionala serien mötte Barkarö SK. För andra matchen i rad blev det seger med stora siffror – den här gången var slutresultatet 6-0.  Niclas Collgård, lagets tränare, var inte så imponerad (av motståndet).
Niclas
Lagets hemsida: Vinst i Västerås

ÖSK Söders F97-or är förmodligen det lag i ÖSK-familjen som ligger närmast Sverigeeliten. Redan förra året gick de till SM-slutspel både inom- och utomhus med ett lag där de flesta spelarna hade ett eller rent av två år kvar till maximiåldern. Huvudproblemet för Niclas Collgård & Co. verkar för tillfället vara att hitta tillräckligt bra motstånd för att laget skall fortsätta att utvecklas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.