Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr – Äntligen fredag

2012-09-29_Patrick Ingvarsson

Nu är det dags för Patrick Ingvarsson att sjösätta årets utgåva av ÖSK Söder.

I dag kommer så dagen som man i ÖSK Söder väntat på i ungefär ett halvt år. Seriespelet startar och det är hemmaplasten på Ekäng, som gäller för kvällens drabbning. ÖSK Söder tar emot FK Bosna 92, en av årets favoriter till en serieseger i div 4. Bosna har precis som Yxhult förstärkt sin klubb påtagligt över vintern, främst genom att plocka av IFK Hallsberg ett antal av deras toppspelare. En av dessa är Nicklas Svensson, för några år sedan en riktigt duktig mittback i Håkan Juhlins talanglag i div 3. I Bosna spelar även Muamer Sepic, som gjorde en div 2-säsong med talanglaget (utan att dock få speciellt mycket speltid). Ett annat nyförvärv och en välkänd profil i den lokala örebrofotbollen är den rivige mittfältaren Razak Ouro-Nimini.

Var ÖSK Söder står formmässigt vet möjligen Patrick Ingvarsson, men inte så många andra. Laget har konsekvent spelat sina träningsmatcher utanför distriktets gränser. De flesta av de tongivande spelarna från fjolårets div 3-lag har lämnat klubben och de som kommit till är än så länge okända storheter för i alla fall den här Bloggen. Tittar man på de förhandstips som kommit in från diverse intressenter placeras laget i allmänhet på nedflyttningsplats eller i alla fall indragna i nedflyttningsstriden. Fast tipparna verkar inte heller ha så värst bra koll, eftersom de brukar referera till laget som ungt, juniorbetonat och oerfaret. Något som absolut inte stämmer in på årets utgåva av laget.  Bloggen hoppas och tror att det blir en plats i mitten av serien.

Till premiären kommer Söder med följande trupp: Alexander Ottosson(?) – Alessandro Eni – Aime Elloh – Konate Cheick – Amadou Diallo – Gustav Isacson – Hamid Sadid – Kenan Korach – Andreas ”Lunkan” Lundgren – Mathias ”Matte” Dimberg – Martin Ingvarsson- Osama Hamed – Paolo Rojas – Rafail ”Rafa” Kiose – Vedran Ljuboja

Matchen spelas på Ekäng med kontinental avsparkstid kl. 20:00. Dömer gör Patrik Almkvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.